Recreatiewoningen gaan als warme broodjes op de vakantie parken in de gemeente Westerwolde.

Recreatiewoningen gaan als warme broodjes op de vakantie parken in de gemeente Westerwolde.

Recreatiewoningen gaan als warme broodjes op de vakantie parken in de gemeente Westerwolde.

Sinds de banken geen spaarrente meer geven, kiezen een hoop mensen tegenwoordig om hun geld te beleggen.

Dat kan natuurlijk op verschillende manieren, maar ook door in het investeren in een recreatiewoning.

Door investering  in een recreatiewoning behoudt het geld zijn waarde en door lucratieve verhuur van deze woningen geeft het gedurende het jaar ook nog eens wat extra inkomen.

Door het corona probleem kunnen mensen die in het verleden naar het buitenland op vakantie gingen zoals Grancanaria Spanje Griekenland of Italië. Daar kan men voorlopig nog niet naar toe.

Deze groep mensen overweegt nu een recreatiewoning te kopen in eigen land. Kijkt u eens op de website van uw makelaar

Men kan dan wat vaker weg. Mede daardoor zijn alle recreatiewoningen momenteel uitstekend verhuurd.

De recreatieverhuur van zo’n woning dat werkt perfect. De verhuurorganisatie regelt de huurders, ze regelen de eindschoonmaak, controleren de inventaris en verzorgen de was van het beddengoed en dat staat hij weer klaar voor een nieuwe huurder.

De eigenaar krijgt dan een app voor op zijn mobile telefoon daarin kan hij zien wanneer er is verhuurd en zit hij thuis denk het is dit weekend of de volgende week mooi weer dan kan hij in deze app de datums blokkeren voor eigen gebruik.

Vakantiehuis in eigen land Een vakantiehuis biedt zeker veel voordelen. Vaak kom je op vakanties erachter dat je beperkt bent in je mogelijkheden. Of kom je al snel tot de conclusie dat het te betalen bedrag voor een huurhuisje op een bungalowpark eigenlijk veel te hoog is om meerdere keren per jaar op te willen hoesten. Wanneer je een recreatiehuisje voor jezelf hebt , dan ben je vrij om te doen en te laten wat je wilt. Je kunt er zo vaak heen gaan als je maar wilt en je hoeft niets te bespreken.

Prima investering van spaargeld

Spaargeld. Ooit was het vrij rendabel om je vermogen te koesteren op de bank. Je kreeg een leuk rentepercentage als je geld op een spaarrekening had staan. Maar die tijden zijn al lang vervlogen en dus zoeken mensen naar andere mogelijkheden om geld te verdienen aan hun gespaarde geld. Een goede optie is het aanschaffen van een vakantiehuis voor de verhuur en/of eigengebruik.

Door je geld te investeren in een project wat later weer geld oplevert kun je nog altijd een leuk rendement uit je spaargeld halen.

Je moet er weliswaar wat geduld voor hebben, maar als je een recreatiewoning volgens de juiste voorwaarden kunt verhuren, dan zal het je zeker het geïnvesteerde geld weer opleveren.

Bent u al enthousiast?

Informeer eens bij de makelaar voor het actuele aanbod van recreatiewoningen.